VVE Beheer Vlissingen

VVE Beheer door Centiss = zorgeloos wonen in Vlissingen

Bij Centiss VvE Beheer denken we niet alleen in stenen maar ook in mensen!

“Want uw huis moet vooral uw thuis zijn.”
Verstand hebben van bouwen of voor scherpe tarieven werken alléén, is niet voldoende. Gaat er iets stuk? Dan heeft u daar last van! Met één telefoontje of e-mail richting Centiss maakt u persoonlijk contact en wordt uw servicemelding opgelost.
Een attente terugkoppeling of even tijd vrijmaken voor uw vragen? Natuurlijk! We houden drempels laag!

VvE Beheer zoals het hoort

Wij vinden het belangrijk dat u als u te maken krijgt met een storing of schade weet waar u aan toe bent.
Wij bellen altijd even terug of zenden een email waarin wij aangeven wie, hoe en wanneer de servicemelding van u komt oplossen. Nadat de aannemer met het werk gereed is informeren wij ook altijd even bij u of het alles naar wens is uitgevoerd.

VvE Beheer meer dan alleen een administratie

Naast een goede kloppende administratie zorgen onze bouwkundigen voor de juiste specialistische begeleiding van grootonderhoud. Dit begint al in de voorbereiding, wij maken bestekken, vragen in overleg met het bestuur offertes aan en zorgen voor goede vergelijkingen in prijs en kwaliteit. Gedurende de uitvoering wordt er intensief toezicht gehouden op het werk maar worden ook bewoners geïnformeerd over de voortgang en eventueel overlast. Wij zorgen er voor dat binnen budget en planning het werk wordt uitgevoerd.

Wensen voor uw VvE?

Elke VvE heeft eigen specifieke wensen. Wij stemmen onze offertes altijd af op uw situatie u kunt naast volledig VvE Beheer ook uit een van onze modules kiezen en wilt u later uw beheer aanpassen omdat er iets aan uw situatie is veranderd dan is dit geen probleem. Als extra dienst bieden wij huismeester service aan. Voor specifieke zaken kunt u op vaste momenten een eigen huismeester krijgen. Dit kan zijn om kleine klussen uit te voeren in het appartementen complex, de afval containers aan de straat te zetten en ’s-avonds terug te zetten, of om in de winter het de stoep sneeuw- en ijsvrij te houden.

Uw VvE Beheer door Centiss laten verzorgen?

Bent u nieuwsgierig wat onze dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaars kost of wilt u vrijblijvend het serviceniveau van uw huidige beheerder vergelijken met die ons. Dat mag altijd, wij nodigen u hiervoor graag uit.

Bel ons: 088 - 383 0 383

Offerte

Eenvoudig een offerte aanvragen

Vraag nu eenvoudige en binnen ten minuut een offerte aan voor uw VvE Beheer door Centiss.
Offerte
Print Friendly, PDF & Email